Vejledning

uStand har et hav af anvendelsesmuligheder - du kan se et udpluk af dem nedenfor.

 

Med en uStand kan du hæve din laptop, så den kommer op i rigtige ergonomiske højde. Kombinerer du det med et eksternt tastatur og en mus, får du den helt korrekte arbejdsstilling. Bruger du en uStand til laptop kan den indstilles på 2 måder. Hvis du ønsker at sætte din laptop højt kan du sætte den i hakket på uStand, som vist på billedet ovenfor.

Macbook ergonomi

Alternativt kan laptoppen placeres ovenpå uStand som vist på billedet ovenfor. Denne stilling benyttes, hvis laptoppen blot skal hæves en smule. Er der tale om en tungere bærbar, må den ikke rykkes for meget bagud, da den så vil tynge uStand ned.

Denne stilling er mulig på grund af den forholdsvis store friktion i de sorte gummibånd, hvilket betydet, at den kan holde de fleste laptops. I begge stillinger er det vigtigt, at vingemøtrikkerne bliver spændt godt.

ipad tastatur holder

uStand er ideel til en tablet/iPad. I modsætning til andre standere står den helt fast, når der tastes på skærmen og vipper ikke. Den kan selvfølgelig bruges både med og uden eksternt tastetur.

Bogholder i træ

uStand kan med fordel bruges til at holde kogebogen, når du laver mad eller holde den tunge bog, når du læser i sengen eller i sofaen.

Med en uStand får du en stander i eksklusivt og funktionelt dansk design.