Om os

Det bedste fra to verdener

En bærbar pc udgjorde i mange år arbejdspladsen for Søren og Gert, som står bag udviklingen af uStand. Dette resulterede i muskelspændinger og nakkesmerter. Derfor satte de sig for, at finde en løsning på problemet.

Tidløst design og gennemtænkt funktionalitet

Enhver, der har siddet en hel dag foran en bærbar pc ved, at det ergonomisk set ikke er den bedste måde at arbejde på. Skærmen står for lavt, således at nakken bøjes for meget og der opstår nakkesmerter. Efter forgæves at have søgt efter en stander på nettet, der kunne opfylde behovet, besluttede de sig for, at udvikle en stander selv. 

Deres forskellige faglige baggrunde, Gert som it ingeniør og Søren som møbelsnedker, har spillet en væsentlig rolle i produktudviklingen. Undervejs har de da også haft hver deres kæpheste og højlydte diskussioner, men i sidste ende har det været med til at skabe et bedre produkt, som har forenet ”det bedste fra to verdener”.

Allerede tidligt i udviklingsfasen blev de enige om, at standeren skulle opfylde fire basale krav:
 • Designmæssigt skulle uStand kunne stå fremme hele tiden
 • Den skulle være let at transportere og pakke sammen.
 • Den skulle give en god ergonomisk arbejdsstilling, uanset personens højde
 • Design og kvalitet skulle være af høj eksklusiv standard

  Gennem de mange brugertests og prototyper opdagede de, at uStand var fremragende til at stille en iPad på. Faktisk er det blevet uStand's primære funktion, dog uden at der er gået på kompromis med funktionaliteten ved brug af uStand som holder til laptops, tablets og bøger. Deraf navnet "uStand - den universelle stander".

  Bærbar holder træ

  En unik stander til et individuelt behov

  Med uStand har de både fået løst nakkeproblemerne og udviklet en multifunktionel eksklusiv stander, som tåler at blive vist frem i enhvert hjem.

  Forhåbentlig kan uStand også være med til at give andre en mere behagelig arbejdsstilling fremover – uanset om det er i køkkenet, på jobbet, studiet eller i sofaen.

  De bedste hilsner,

  Søren og Gert